- Inhoud: 2x 30 liter
- Aantal vakken: 2 vakken
- Materiaal: RVS
HACCP
HACCP afvalscheidingsbakken zijn speciaal gemaakt om afval te scheiden in een omgeving waar voedselveiligheid de norm is. Je kunt het afval scheiden in 1, 2 of 3 stromen.
Advies: Wat zijn de voordelen van de Josto HACCP prullenbak?
Voordelen HACCP afvalbak:
✓ Mooi design gemaakt van roestvrijstaal
✓ Extra hygiënisch door voetpedaal
✓ Verrijdbaar
✓ Beschikbaar in 1, 2 of 3 afvalstromen


- Inhoud: 60 liter
- Aantal vakken: 1 vak
- Materiaal: RVS
- Inhoud: 60 liter
- Aantal vakken: 1 vak
- Materiaal: RVS
- Inhoud: 2x 60 liter
- Aantal vakken: 2 vakken
- Materiaal: RVS
- Inhoud: 3x 60 liter
- Aantal vakken: 3 vakken
- Materiaal: RVS
- Inhoud: 120 liter
- Aantal vakken: 1 vak
- Materiaal: RVS
- Inhoud: 120 liter
- Aantal vakken: 1 vak
- Materiaal: RVS
HACCP-gecertificeerde afvalscheidingsbakken
Ontdek onze veelzeidige HACCP afvalbakken; de perfecte bak voor doeltreffende afvalscheiding in elke horecaomgeving. Met een breed scala aan inhoudsopties en binnenbakken of zakhouders vind je altijd de ideale HACCP afvalbak die aansluit bij jouw specifieke behoeften. De tijdloze roestvrijstalen uitstraling maakt deze afvalbak perfect geschikt voor professionele bedrijfskeukens, restaurants, terrassen, cafetaria's, take-away restaurants en supermarkten.
HorecaBin Josto ideale HACCP afvalbak
De Josto HorecaBin is niet alleen stijlvol, maar ook HACCP-gecertificeerd. Het voetpedaal zorgt voor hygiënisch gebruik zonder handcontact, terwijl het soft-close deksel voor extra veiligheid en gebruiksgemak zorgt. Dankzij wielen en een handvat is de Josto HorecaBin eenvoudig te verplaatsen, ook als deze vol is.
Afvalstromen GFT en koffiebekers
Voordat je een horeca afvalbak aanschaft is het belangrijk om in kaart te brengen welke afvalstromen je gaat scheiden. Dit kan GFT (keukenafval), papier en plastic zijn. Of ga je nog verder specificeren tot koffiedrap, brood, swill, kurk etc. Het is goed om te weten welke afvalstromen er vrij komen in jouw horecagelegenheid. Denk hierbij ook na over herbruikbaar servies. Waar gaan bezoekers dit inleveren? Wanneer je in kaart hebt gebracht waar het afval vrijkomt is het gemakkelijker om te bepalen welke afvalbakken je erbij kan kiezen. Advies nodig bij een horeca afvalbak? Neem dan contact met ons op.
Duidelijkheid met stickers en communicatie
Door het toevoegen van stickers met afvalpictogrammen aan je afvalscheidingsbak HorecaBin kun je duidelijk aangeven welk afval er in welke afvalbak gedeponeerd moet worden. Daarnaast kun je kiezen voor gekleurde afvalzakken om gebruikers door middel van kleur nóg beter duidelijk te maken welke afvalstroom waar hoort. Bij de afvalstroom GFT of keukenafval is het aan te raden om composteerbare groene afvalzakken te gebruiken.